Computers & account

Gesprekken synchroniseren

De geschiedenis meenemen zonder de projectmap te verplaatsen.

Bewaar naast de lokale kopie een compacte accountkopie van je gesprekken.

01
Account en online opslag worden vanaf de Host ingesteld.Echte Linqbase-interface · demonstratieproject
VAN IDEE NAAR MOGELIJKHEDEN

De geschiedenis meenemen zonder de projectmap te verplaatsen.

Om gesprekken op een andere computer terug te lezen en via de juiste Host verder te werken.

Op een tweede computer wil je eerder werk kunnen terugvinden. Gesprekssynchronisatie bewaart naast de lokale gegevens een compacte accountkopie met de beschikbare geschiedenis en Host-identiteit.

Controleer de synchronisatie-instelling en opslagruimte van je account. Op een ander apparaat kun je de beschikbare gesprekken teruglezen. Verder uitvoeren gebeurt op de oorspronkelijke Host via Connect of Fast Connect wanneer die bereikbaar is.

JOUW VOLGENDE STAP

Zo pak je het aan.

Van de eerste keuze tot het resultaat. Zo gebruik je deze functie in je eigen project.

  1. 01

    Koppel het account en controleer of je abonnement synchronisatie biedt.

  2. 02

    Laat de beschikbare gespreksarchieven naar het account synchroniseren.

  3. 03

    Open die gesprekken op een andere aangemelde computer en controleer welke Host bij het project hoort.

IN DE PRAKTIJK

Zo kan het voor jou werken.

Je opent thuis een gesprek dat op kantoor is begonnen. Je kunt de beslissingen teruglezen en ziet welke computer nodig is om de opdracht daar voort te zetten.

Zo beoordeel je het resultaat

Dit is geen volledige bestandsback-up. Definitief verwijderde gesprekken worden ook uit de online kopie verwijderd zodra de verantwoordelijke Host weer kan synchroniseren.

AAN DE SLAG IN LINQBASE

Hier vind je het.

Instellingen → Account & Connect → Synchronisatie

Beschikbare acties hangen af van je abonnement, werkmodus en de huidige projecttoestand. Een functie waarvoor een taak nodig is, wordt pas beschikbaar bij een geschikt gesprek.
BEWAREN & VERDERGAAN

Wat blijft bewaard?

Archieven worden gecomprimeerd en versleuteld op de accountserver opgeslagen; de lokale kopie blijft bestaan. Complete bevat 1 GB archiefopslag.

GOED OM TE WETEN

Wat je moet weten

Projectmappen worden hiermee niet volledig gekopieerd. De server kan archieven voor bevoegde clients ontsleutelen; dit is geen end-to-end-encryptie.